GARANTUJEME DORUČENÍ DO VÁNOC NA OBJEDNÁVKY PŘIJATÉ DO 19.12. 12:00 Info
OBJEDNEJ JEŠTĚ DNES, ABY TVŮJ BALÍK DORAZIL NA ČAS. VÁNOČNÍ OBDOBÍ MŮŽE PŘINÉST MÍRNÁ ZPOŽDĚNÍ.🎄

Zelený rozválení fondán Spring Green (barevný fondán) 430 g

Zelený rozválení fondán Spring Green (barevný fondán) 430 g

gluten-free-icon

Dostupnost Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
20.12.2024
Možnosti doručení
Kód: F20720
239 Kč –37 % 149 Kč
Zelený rozválení fondán Spring Green (barevný fondán) 430 g
48971 zeleny rozvalkany fondan spring green farebny fondan 430 g
239 Kč –37 %

Všechno skladem více než 30 000 produktů

Doprava zdarma nabízíme od 3000 Kč

Doručení do 1 dne po odeslání

Vrácení do 30 dnů zdarma

Zelený rozválení fondán je předpřipravená hmota, kterou stačí položit přímo na dort. Díky tomu, že je fondán rozválení manipulace s ním velmi jednoduchá a zvládne ji každý domácí cukrář. Fondán zelené barvy je ideální pro tvorbu dortů s přírodní tématikou. Produkt neobsahuje lepek.

Postup

Vyberte fondán z obalu a opatrně jej rozviňte. Dort následně překryjte vrstvou fondánu, odstraňte přebytečné zbytky a jemně vyhlaďte nerovnosti na dortu. Dort můžete dále ozdobovat dle libosti.

Rady a tipy

  • před použitím nechte fondant při pokojové teplotě

 Průměrné výživové hodnoty ve 100 g

Energetická hodnota  1669 kJ
Energetická hodnota  399 kcal
Tuky 5,3 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 3,7 g
Sacharidy  87,5 g
- z toho cukry 85,2 g
Bílkoviny 0,0 g
Sůl 0,0 g

 

Složení

cukr (77%), glukózový sirup, rostlinný tuk (palmový tuk), zvlhčovadlo: E422, E1103, zahušťovadlo: E413, E415, emulgátor: E471, přírodní aroma, barva: E102, E133. E102: může mít nepříznivý vliv na aktivitu a pozornost dětí.

Alergeny

Může obsahovat stopy mandlí.

Rozměr průměr 36 cm, tloušťka 3 mm

Skladujte při teplotě 15 ° C do 20 ° C.

Doplňkové parametry

Kategorie: Barevné potahovací hmoty (fondant)
Barva: Zelená
Hmotnost včetně obalu (brutto): 430 g
Netto váha: 430 g
Pečení: Ingredience
Příchuť (aroma): Vanilková

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: