OBJEDNÁVKY DO 12:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÍHO DNE. Info

Tmavá poleva Ganache - Tmavá čokoláda 260 g

Tmavá poleva Ganache - Tmavá čokoláda 260 g

Dostupnost Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
19.11.2024
Možnosti doručení
Kód: F54735
179 Kč –27 % 129 Kč
Tmavá poleva Ganache - Tmavá čokoláda 260 g
F54735 0 cdad4a2a761a9f1c26634294ad4d1cdb
179 Kč –27 %

Všechno skladem více než 30 000 produktů

Doprava zdarma nabízíme od 3000 Kč

Doručení do 1 dne po odeslání

Vrácení do 30 dnů zdarma

Tmavá poleva Ganache - Tmavá čokoláda 260 g

Ganache je francouzská čokoládová poleva, která oproti běžným polevám přináší řadu výhod a stává se stále populárnější mezi cukráři. Polevu ganache lze použít jako nádivku do krémů, polevu na cheesecake, dorty, cupcakes nebo jako náplň dezertů.

Postup

Hotovou bílou ganache polevu postačí zahřát v mikrovlnné troubě po dobu 1 minuty nebo klasicky ohřát ve vodní lázni. V chladničce ganáž ztuhne. 1 bal postačí na pokrytí dortu o průměru 25 cm nebo dvojité naplnění dortu o průměru 20 cm či ozdobu 20 - 25 ks cupcakes.

1. Chcete-li použít na naplnění dortu - stačí pořádně hmotu vyšlehat do vzdušné lehké krémové konzistence, naplnit sáček a plnit.

2. Chcete-li použít ganache k pokrytí dortu zahřejte hmotu v mikrovlnce cca 1minutu při 340W nebo v hrnci ve vodní lázni - stačí pořádně hmotu mixovat do krémové konzistence a naplnit sáček na zdobení. Zvolit vhodnou špičku a zdobit.

3. Chcete-li udělat pevný máslový krém, tak v misce vymíchejte tuto směs a 150 g másla. Celé mixujte na vysokých otáčkách po dobu asi 5 minut.

Složení

rostlinný tuk (palmový, bambucké máslo), cukr, sušené odstředěné mléko, smetanový prášek, emulgátor: E322 (sója), aroma.

Doplňkové parametry

Kategorie: Tukové polevy
Pečení: Ingredience

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: