Temperování čokolády
Temperování dodává čokoládě žádoucí lesk, který je nezbytný pro docílení dokonalého výrobku. Proces temperování čokolády musí projít několika fázemi -ohrievanie, chlazení a odpočinek.
Zaregistrujte se nyní a získejte následující výhody
Temperování dodává čokoládě žádoucí lesk, který je nezbytný pro docílení dokonalého výrobku. Proces temperování čokolády musí projít několika fázemi -ohrievanie, chlazení a odpočinek.
Všechno skladem více než 30 000 produktů
Doprava zdarma nabízíme od 3000 Kč
Doručení do 1 dne po odeslání
Vrácení do 30 dnů zdarma
HeliumKing používá soubory cookies na podporu fungování stránky, přizpůsobení reklam a zlepšení služeb. Používáním naší stránky souhlasíte s používáním souborů cookies. Samozřejmě můžete odmítnout všechny volitelné cookies kliknutím sem. Podrobnosti o použitých cookies najdete v sekci Cookies. Velmi nás potěší, když přijmete naše cookies tlačítkem "Souhlasím". Děkujeme!