Temperovač čokolády + 3 nerezové kalicí misky jako dárek
Temperovač čokolády + 3 nerezové kalicí misky jako dárek
Všechno skladem více než 30 000 produktů
Doprava zdarma nabízíme od 3000 Kč
Doručení do 1 dne po odeslání
Vrácení do 30 dnů zdarma
Temperovací stroj na výrobu čokolády ocení ti, kteří pracují s čokoládou ve větším množství. Temperovač má 2 stupně nastavení teploty, jeden slouží pro rozpuštění čokolády a druhý na udržování rozpuštěné suroviny.
Postup
Čokoládovou polevu nasypte do misky, zvolte požadovanou teplotu a začněte ohřívat. Termostat udržuje Vámi zvolenou teplotu po celou dobu rozpouštění.
Technické údaje
Napětí: 220 - 240 V
Frekvence: 50 Hz
Výkon: 25 Watt
Jak se s temperovačem pracuje? Návod k použití
- Umístěte základnu na rovný pracovní povrch.
- Do topné dutiny vložte tavicí nádobu.
- Základní jednotku zapojte do síťové zásuvky.
- Otočte ovládací spínač do polohy "tavení" (II) pro předehřívání na dobu asi 10 minut.
- Čokoládovou hmotu nebo polevu vložte do hrnce, aby se roztavila. Maximální množství hmoty je 250 g, kalicí misky nepřeplňujte.
Upozornění: Pokud používáte blokovou čokoládu, nakrájejte nebo strouhejte čokoládu na malé kousky, abyste snížili dobu tání. - Během procesu tavení hmotu příležitostně zamíchejte.
Upozornění: Nepoužívejte ostré lžíce, nože nebo nástroje, protože byste mohli poškrábat povrch kalicí misky. - Když se čokoláda roztaví, přepněte spínač do polohy udržování teploty (I).
- Podle potřeby použijte čokoládu nebo polevu.
- Po ukončení otočte spínač do polohy vypnuto (0).
- Vytáhněte zástrčku ze zásuvky.
Aby vám temperovač déle vydržel: Péče o temperovač
- Před čištěním vždy vypněte základní jednotku a vytáhněte zástrčku ze zásuvky.
- Přístroj nikdy neponořujte do vody.
- Základnu přístroje otřete čistým vlhkým hadříkem.
- Tavné nádoby propláchněte v horké mýdlové vodě a vyčistěte je.
- Nádobí ani podstavec nedávejte do myčky nádobí.
- K čištění přístroje nebo nádob nepoužívejte ostré předměty.
Zásady bezpečného a ohleduplného užívání
DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ - přečtěte si je před použitím
Temperovač je určen POUZE PRO DOMÁCÍ POUŽITÍ!
Při používání elektrických spotřebičů je třeba vždy dodržovat základní bezpečnostní opatření:
- Před použitím si přečtěte všechny pokyny.
- Nedotýkejte se horkých povrchů. Vždy používejte rukojeť.
- Pro ochranu před elektrickým proudem neponořujte přívodní šňůru, zástrčky nebo spodní jednotku do vody nebo jiné kapaliny.
- Dbejte zvýšené pozornosti, pokud je přístroj používán dětmi nebo v jejich blízkosti.
- Odpojte spotřebič ze zásuvky, pokud není používán a před čištěním. Před čištěním a uskladněním nechte důkladně vychladnout.
- Nepoužívejte spotřebič s poškozeným kabelem nebo zástrčkou nebo poté, co přístroj nepracuje správně nebo byl jakýmkoliv způsobem poškozen. Vraťte přístroj výrobci / prodejci na ověření, opravu nebo nastavení.
- Vždy používejte správné zástrčky a napětí.
- Nepoužívejte přístroj s příslušenstvím nebo tavícím hrncem, které nejsou doporučené výrobcem, protože by mohlo dojít k úrazu.
- Nepoužívejte venku. Výrobek je určen pouze pro použití v interiérech.
- Nenechávejte přívodní šňůru viset přes hranu stolu nebo přepážky a nedotýkejte se horkých povrchů.
- Neumísťujte přístroj na horký povrch nebo v blízkosti horkého nebo plynového hořáku nebo do trouby.
- Přístroj ani tavící nádoby nepoužívejte v mikrovlnné troubě.
- Při přesouvání spotřebiče s horkou tekutinou buďte maximálně opatrní.
- Před vyjmutím vidlice ze zásuvky přepněte spínač do polohy "0".
- Nepoužívejte přístroj pro jiné než určené použití. Přístroj je určen výhradně k tání čokolády nebo jedlých polev v peckách.
- Pro snížení rizika úrazu elektrickým proudem používejte pouze vyjímatelný tavící hrnec. Hmotu nevkládejte a ani nerozpouštějte přímo v základně.
- Nerozpouštějte čokoládu nebo polevu do výšky nad rysku "MAX", která je označena na tavicí nádobě.
- TYTO POKYNY USCHOVEJTE.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Temperování čokolády |
---|---|
Pečení: | Pomůcky |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.