OBJEDNÁVKY DO 12:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÍHO DNE.
PERSONALIZOVANÉ PRODUKTY BUDEME ODESÍLAT OD 7.1.2025.

Směs na výrobu muffins 1 kg

Směs na výrobu muffins 1 kg

Dostupnost Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
27.12.2024
Možnosti doručení
Kód: F10515
279 Kč –35 % 179 Kč
Směs na výrobu muffins 1 kg
49841 2 zmes na vyrobu muffins 1 kg
279 Kč –35 %

Všechno skladem více než 30 000 produktů

Doprava zdarma nabízíme od 3000 Kč

Doručení do 1 dne po odeslání

Vrácení do 30 dnů zdarma

Směs na výrobu muffinů, po upečení výborně chutnají, mohou plnit i dekorovat ovocem, posyp, jedlými dekoracemi nebo čokoládovými hoblinkami. Před samotným upečením je možnost přidat do těsta nasekanou bílou, mléčnou nebo tmavou čokoládu, oříšky, ovoce nebo ochucovací pastu. Jsou oblíbeným dezertem narozeninových, tématických oslav nebo jako snídaňové pečivo.

Postup

Předehřejte si troubu na 180 ° C. Smíchejte 500 g směsi 200 ml rostlinného oleje a 200 ml vody, mixujte při nízkých otáčkách 5 min. do hladké konzistence. Přidejte čokoládu, ovoce, marmeládu nebo ochucovací pastu případně jinou náplň dle libosti, vyložte formu na muffiny papírovými košíčky (těsto dáváme do košíčků pouze do 1/2) a vložte do předehřáté trouby na 25 min. Z 500 g směsi upečete cca 12 vdolky.

Průměrná výživová hodnota na 100 g

Energetická hodnota  1584 kJ
Energetická hodnota  378 kcal
Tuky 4,3 g
- z toho nasýcené mastné kyseliny  1,7 g
Sacharidy  74,8 g
- z toho cukry 39,7 g
Bílkoviny 9,6 g
Sůl 1,1 g

 

Složení

pšeničná mouka, cukr, prášek z vaječného žloutku ve volném výběhu, vaječný bílek ve volném výběhu (sušený), stabilizátor: E420, kukuřičný škrob (upravený), syrovátkový prášek (mléko), zvedací činidlo: E500, E341, E450, emulgátor: E471 (dlaň), sůl, barva: E160a, zahušťovadlo: E415, aroma. Informace o alergenech najdete tučným písmem.

Alergeny

Může obsahovat stopy: sója, vlčí bob. Tento produkt má certifikát Halal.

Doplňkové parametry

Kategorie: Směsi a přípravky
Hmotnost: 1000 g
Pečení: Ingredience

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: