OBJEDNÁVKY DO 12:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÍHO DNE. Info

Oranžová Potahovací hmota Tiger Orange 250 g

Oranžová Potahovací hmota Tiger Orange 250 g

 gluten-free-icon

Dostupnost Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
19.11.2024
Možnosti doručení
Kód: F20250
89 Kč –11 % 79 Kč
Oranžová Potahovací hmota Tiger Orange 250 g
48125 oranzova potahovacia hmota tiger orange 250 g
89 Kč –11 %

Všechno skladem více než 30 000 produktů

Doprava zdarma nabízíme od 3000 Kč

Doručení do 1 dne po odeslání

Vrácení do 30 dnů zdarma

Oranžový rolovaný fondant s vanilkovou příchutí je díky své struktuře flexibilní, hladký, snadno použitelný a po zpracování zcela ztvrdne. Je vhodný pro každého začátečníka i profesionálního cukráře. Trendy Potahovací hmota sytě oranžové barvy, ze které vykouzlíte různé tvary, jedlé dekorace, figurky nebo postavičky podle vlastní fantazie. Produkt neobsahuje lepek a je vhodný pro vegetariány a vegany.

Postup

Na běžnou kulatou dort o průměru 25 cm spotřebujete přibližně 500 g fondantu. Pro zlepšení elasticity doporučujeme přidat Tylo Powder a vodu. Optimální poměr je jedna čajová lžička na 250 g fondantu. Před nanesením doporučujeme dobře promísit a válečkem rozválet na tenké vrstvě např. moučkového cukru.

Rady a tipy

  • před použitím nechte fondant při pokojové teplotě

Průměrné výživové hodnoty ve 100 g

Energetická hodnota  1685 kJ
Energetická hodnota  403 kcal
Tuky 6,7 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 4,6 g
Sacharidy  85,2 g
- z toho cukry 83,8 g
Bílkoviny 0,0 g
Sůl 0,1 g

 

Složení

cukr, rostlinný tuk (palmová jádra, palma), glukózový sirup, zvlhčovadlo: E422, zahušťovadlo: E415, E466, emulgátor: E471, konzervační látka: E200, potravinářská kyselina: E330, přírodní dochucovací, barva: E102, E129.

Alergeny

Může obsahovat stopy mandlí

Doplňkové parametry

Kategorie: Barevné potahovací hmoty (fondant)
Barva: Oranžová
Hmotnost včetně obalu (brutto): 250 g
Netto váha: 250 g
Pečení: Ingredience
Expirácia: 3-6 mesiacov

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: