Všechno skladem více než 30 000 produktů
Doprava zdarma nabízíme od 3000 Kč
Doručení do 1 dne po odeslání
Vrácení do 30 dnů zdarma
Mrazem sušené ovoce je moderní způsob sušení, dehydratace procesem lyofilizace (sušení mrazem). Ovoce si zachovává barvu, chuť a je téměř identické s původním ovocem, navíc si zachovává až 98% výživových hodnot. Může se konzumovat přímo nebo rehydratovat. Je vhodné na dozdobení zmrzlinových pohárů, přísada do musli, sorbetů, kaši ale stejně při pečení a výzdobě zákusků či dortů.
- k získání 100 g mraženého sušeného ovoce je potřeba 800g až 1kg čerstvého ovoce
- obsah: 45 g (vyrobené ze 150 g čerstvého ovoce)
Průměrné výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1525 kJ |
Energetická hodnota | 364 kcal |
Tuky | 1,1 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,11 g |
Sacharidy | 78,5 g |
- z toho cukry | 51,3 g |
Bílkoviny | 8,8 g |
Sůl | 0,01 g |
Složení: 100% mandarinka dehydrované procesem lyofilizace (proces sušení mrazem)
Doplňkové parametry
Kategorie: | Lyofilizované (mrazem sušené) ovoce |
---|---|
Pečení: | Ingredience |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.