Všechno skladem více než 30 000 produktů
Doprava zdarma nabízíme od 3000 Kč
Doručení do 1 dne po odeslání
Vrácení do 30 dnů zdarma
Mrazem sušené ovoce je moderní způsob sušení, dehydratace procesem lyofilizace (sušení mrazem). Ovoce si zachovává barvu, chuť a je téměř identické s původním ovocem, navíc si zachovává až 98% výživových hodnot. Může se konzumovat přímo nebo rehydratovat. Je vhodné na dozdobení zmrzlinových pohárů, přísada do musli, sorbetů, kaši ale stejně při pečení a výzdobě zákusků či dortů.
- k získání 100 g mraženého sušeného ovoce je potřeba 800g až 1kg čerstvého ovoce
- obsah: 95 g (vyrobené z 950 g čerstvého ovoce)
Průměrné výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1735 kJ |
Energetická hodnota | 414 kcal |
Tuky | 5,0 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,32 g |
Sacharidy | 85,4 g |
- z toho cukry | 46,8 g |
Bílkoviny | 5,81 g |
Sůl | 0,01 g |
Složení
100% lesní ostružiny dehydrované procesem lyofilizace (proces sušení mrazem).
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.