Fialový rolovaný fondant Fancy Violet (barevný fondán) 250g
Fialový rolovaný fondant Fancy Violet (barevný fondán) 250g
Všechno skladem více než 30 000 produktů
Doprava zdarma nabízíme od 3000 Kč
Doručení do 1 dne po odeslání
Vrácení do 30 dnů zdarma
Fialový rolovaný fondant Fancy Violet s vanilkovou příchutí je díky své struktuře flexibilní, hladký, snadno použitelný a po zpracování zcela ztvrdne. Je vhodný pro každého začátečníka i profesionálního cukráře. Z fondantu můžete snadno vytvářet různé tvary nebo dekorace. Hmota je výborně tvarovatelná, proto je vhodná i pro výrobu figurek. Hmota v tmavě fialové barvě Vám pomůže k vytvoření krásných extravagantních dortů a zákusků. Produkt neobsahuje AZO barviva, lepek, laktózu a je vhodný pro vegetariány a vegany.
Postup
Na běžnou kulatou dort o průměru 25 cm spotřebujete přibližně 500 g fondantu. Pro zlepšení elasticity doporučujeme přidat Tylo Powder nebo vodu. Optimální poměr je jedna čajová lžička na 250 g fondantu. Před nanesením doporučujeme dobře promísit a válečkem rozválet na tenké vrstvě např. moučkového cukru.
Rady a tipy
- před použitím nechte fondant při pokojové teplotě
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g
Energetická hodnota | 1685 kJ |
Energetická hodnota | 403 kcal |
Tuky | 6,7 g |
- z toho nasýcené mastné kyseliny | 4,6 g |
Sacharidy | 85,2 g |
- z toho cukry | 82,8 g |
Bílkoviny | 0,0 g |
Sůl | 0,1 g |
Složení
cukr, glukózový sirup, rostlinné oleje (palmový olej, jádrový olej), zvlhčovadlo (E422), zahušťovadla E415 a E466 (xanthan, karboxymethyl celulóza), emulgátor E471, přírodní ochucovadlo, konzervant (E200, kyselina sorbová), kyselina citronová E330, barvivo E120 - přírodní červené barvivo a E133
Alergeny
Může obsahovat stopy mandlí nebo ořechů
Skladujte v chladu a temnu
Doplňkové parametry
Kategorie: | Barevné potahovací hmoty (fondant) |
---|---|
Barva: | Fialová |
Hmotnost včetně obalu (brutto): | 250 g |
Krajina původu: | Nizozemsko |
Netto váha: | 250 g |
Pečení: | Ingredience |
Expirácia: | 3-6 mesiacov |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.