OBJEDNÁVKY DO 12:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÍHO DNE. Info
OBJEDNEJ JEŠTĚ DNES A STÍHÁŠ DORUČENÍ DO HALLOWEENA! Nakupovat

Přání k Vánocům: Krásné texty na vánoční blahopřání


vianoce

Vánoce jsou časem radosti, lásky a setkávání. Je to také příležitost poslat svým blízkým milé přání k Vánocům a potěšit je osobním vánočním blahopřáním. Někdy může být těžké najít ta správná slova, která vyjádří naše pocity. Proto jsme pro vás připravili několik tipů, jak napsat krásné a srdečné přání k Vánocům, které rozzáří oči každému, kdo ho dostane. Ať už chcete být tradiční, vtipní nebo originální, máme pro vás inspiraci, jak udělat z vašich vánočních přání něco opravdu výjimečného.

Přání k Vánocům: Tipy na krásné vánoční SMS 

Tady jsou naše tipy na přání k Vánocům. Věříme, že vše, co máte v tuto dobu na srdci, lze říci jednoduše, třeba prostřednictvím SMS, DM nebo e-mailem. 

 

1. Ať Ti Ježíšek pod stromeček přinese nejen krásné dárky, ale i spoustu lásky, radosti a pohody. Nechť je Tvůj domov naplněn smíchem a teplem, a Ty si užiješ kouzlo Vánoc v kruhu těch, které máš nejraději. Veselé Vánoce!

 

2. Ať máš prázdniny plné odpočinku a v novém roce plno nových zážitků a úspěchů. Těším se na další super chvíle spolu!

 

3. Ve vánočním cukroví života jsi třešničkou na dortu.

 

4. Není nejdůležitější, co je pod stromečkem, ale kdo je kolem něj.

 

5. Nechť tvůj stromeček září stejně jako Tvůj úsměv, a Tvé srdce ař je plné radosti! Veselé Vánoce a nezapomeň si užít každý kousek cukroví!

 

6. Přeji Ti Vánoce tak sladké, že z nich bude Santa potřebovat novou dietu! Užívej si sváteční dny s plnými talíři a ještě plnějším srdcem!

 

7. Ať jsou Tvoje Vánoce plné pohody, smíchu a cukroví, které zázračně nezůstane na bocích! Veselé svátky a šťastný nový rok!

 

8. Ať Ti Vánoce přinesou tolik radosti, že se budeš usmívat ještě celý rok! A pokud Tě sníh zasype, aspoň máš výmluvu zůstat doma u krbu.

vianocny stromcek

 

9. Letos Ti přeji jen jedno – ať máš krásné Vánoce bez stresu z dárků, a s horou cukroví, ze které nikdy neubude! Veselé svátky!

 

10. „Nechť Tvé Vánoce voní vanilkou, skořicí a radostí. A když to nebude vonět, můžeš to vždy spravit svařákem!“

 

12. „Veselé Vánoce plné smíchu, pohody a hrnků horké čokolády! Ať Tě letos netrápí spálené cukroví ani rozmotávání světýlek!“

 

13. „Přeji Ti Vánoce jako pohádku – plné kouzel, zázraků a spousty přátel, se kterými to všechno sdílíš. A pamatuj, že i sobi občas potřebují pauzu!“

 

14. Vánoce jsou časem kouzel a smíchu – a já Ti přeji, aby Ti obojího bylo do sytosti. Užij si je s těmi, které máš nejraději!

 

15. Bah humbug!

 

16. Není lepší čas než-li Vánoce, abych Ti dal najevo, jak si Tě vážím. Děkuji za vše, co děláš, dnes a každý den.

 

17. O letošních Vánocích se cítím extra Santa-mentálně, takže chci, abys věděl/věděla, jak moc pro mě znamenáš.

 

 vianocechlapec

Nejkrásnější vánoční přání – texty a básně

Vánoční básničky jsou skvělým způsobem, jak dodat přáním kouzlo a originalitu. Krátké verše mohou vyjádřit vše, co cítíte, a potěšit srdce vašich blízkých během svátečního období.

 

A když vám zrovna chybí inspirace na psaní textů vánočních přání, můžete si půjčit naše: 

 

Zvonečky už cinkají,

a Vánoce Tě volají.

Přejeme Ti klidné dny,

a ať splní se Tvé sny.

 

19.

Sviť, stromečku, krásně jasně,

v tento čas tak mile vzácně.

Veselé svátky, lásku a smích,

ať máš v srdci pokoj tich.

 

20.

Vánoční kouzlo kolem nás,

v tento tichý, sváteční čas.

Zázraky se potichu dějí,

splněná přání v srdcích hřejí.

 

21.

Ať radost Tvůj domov o Vánocích naplní,

a vše, co si přeješ, se ve skutečnost promění.

Láska a mír nechť zůstanou,

po celý rok tě provázejí tmou.

 

Přání k Vánocům a na Nový rok

Jednoduché přání k Vánocům a Novému roku:

 

22.

Přejeme ti kouzelné Vánoce plné radosti, zázraků a splněných přání. Ať nový rok přinese zdraví, štěstí a spoustu úsměvů!

 

23.

Nechť tvé Vánoce září radostí a smíchem, a nový rok je plný krásných překvapení. Přejeme ti spoustu šťastných chvil a splněných přání!“

 

24.

Krásné Vánoce plné pohody a tepla! Ať tě nový rok provází zdraví, láska a trocha štěstí navíc – pro všechny bláznivé dobrodružství, co tě čekají.

 

25.

Pod stromečkem najdi štěstí, lásku a klid v duši, ať ti nový rok všechno dobré přinese a žádné přání nenechá nesplněné.

 

26.

Veselé Vánoce a nový rok plný zážitků! Ať je každý den malým zázrakem a každý okamžik plný radosti a smíchu.


27.

„Ať tvůj stromeček voní radostí, a každý dárek je splněným přáním. Do nového roku ti přejeme jen to nejlepší – lásku, štěstí a spoustu zábavy!“

 

28.

Ať Ježíšek ti splní přání,

a srdce máš plné nadšení.

Vánoce prožij v klidu, míru,

Nový rok přivítej s dobrou vírou.

 

Zdraví, štěstí, lásku měj,

každý den jen radost se směj.

Veselé svátky ti ze srdce přejem,

ať krásný rok 2025 společně prožijem.

29.

Přejme si o letošních svátcích, aby byla vaše rodina funkční a všechny baterie byly součástí balení.

 

30.

V tomto svátečním období to prostě musíte oslavit s těmi nejlepšími lidmi. Takže se ujisti, že se mnou strávíš nějaký čas!

 

31.

Nový rok je čas na změnu, tak doufám, že se převlékneš do něčeho módnějšího. 

 

32.

Přání pro mého partnera v zločinu... ať máme ještě mnoho šťastných Vánoc a Nových roků spolu!

 

33.

V čase Vánoc nebo ne, jsi ten chlap, na kterého se můžu vždy spolehnout! Děkuji za to, že jsi. Doufám, že nový rok přinese přesně to, co si přeješ!

 

 

Vánoční přání: zajímavosti, které (možná) nevíte

Zde je několik zajímavostí o vánočních přáních:

 

  • První vánoční přání vzniklo v Anglii v roce 1843, kdy Sir Henry Cole požádal umělce Johna Callcotta Horsleyho, aby navrhl pohlednici, kterou by mohl poslat svým známým.

 

  • Vánoční pohlednice byly původně luxusním zbožím. V 19. století si je mohli dovolit posílat pouze bohatí lidé, ale s rozvojem poštovních služeb se staly dostupné i pro širší veřejnost.

 

  • Viktoriánské vánoční přání často nesla zvláštní motivy – místo tradičních vánočních symbolů, jako jsou stromečky nebo sníh, se na nich objevovaly humorné, ale i bizarní scény, například žáby a myši v zimním oblečení.

 

  • Tradiční vánoční přání byla ručně malovaná, což z nich dělalo malá umělecká díla. Dnes se samozřejmě používají hlavně tištěné varianty, ale ručně psaná přání stále dodávají osobní kouzlo.

 

  • Vánoční přání jsou celosvětově oblíbená – nejvíce jich je posíláno ve Spojených státech, kde se ročně rozesílá více než 1,3 miliardy vánočních pohlednic.

 

  • Největší vánoční pohlednice byla vytvořena ve Spojeném království v roce 2010. Pohlednice byla 30 metrů široká a 15 metrů vysoká a do Guinnessovy knihy rekordů se zapsala jako největší vánoční přání na světě.

 

Doufáme, že vám naše tipy pomohly najít inspiraci pro vaše přání k Vánocům. Ať už zvolíte osobní vzkaz, tradiční slova nebo vtipné přání, hlavní je, že je posíláte s láskou a upřímností. V této kouzelné době je krásné rozdat radost a potěšit ty, na kterých nám záleží. Přejeme vám klidné a šťastné Vánoce plné pohody a lásky, ať vaše vánoční přání zahřejí srdce vašich blízkých.