OBJEDNÁVKY DO 12:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÍHO DNE. Info

Připravujeme oslavu 1. narozenin

Oslavu svých prvních narozenin si sice vůbec nepamatuji, ale mám na ni hezké vzpomínky alespoň v podobě fotek. Měla jsem vysokou kulatou dort s jednou svíčkou, byla jsem oblečená v bílých dupačkách a červeném svetříku a narozeninový stůl byl plný všelijakých tradičních dobrot, které byly před dvaceti lety in. Nyní jsou trendy úplné jiné a pokud chcete připravit dokonalou oslavu prvních narozenin pro vaši ratolest, zkuste si přečíst následující rady a nápady.

Místo

Správné místo pro oslavu prvních narozenin vašeho syna či dcery je v podstatě kterékoliv místo, kde se budete cítit příjemně vy, i vaši hosté. V tomto případě je nejvhodnější oslavovat v restauraci nebo doma. Chcete-li se zbavit starostí s občerstvením a chcete to nechat raději na profesionály, restaurace je skvělá volba.

 

                                                                                              first-birthday-decorations-square-2_2116e02f-4172-4061-b5fd-8fbf8618ee19_x1600

 

Hosté

Na oslavě prvních narozenin dítěte by neměly chybět rodiče, prarodiče, případně kmotři. Pokud plánujete větší oslavu, přizvěte strýcové, tety, bratrance a sestřenice. Oslava prvních narozenin zvykne být příjemnou oslavou v kruhu rodiny.

 

 

                                                                                                              Sťahovanie (1)

Barevná výzdoba

Pokud uvažujete nad tím, jakou barevnou výzdobu zvolíte, nebojte se zkusit trochu experimentovat. Tradiční růžovo-bílou nebo modře -bělomasé výzdobou sice nic nezkazíte, ale díru do světa ní také neuděláte. Zeleno-žlutá výzdoba už také není žádné terno. Zkuste sáhnout po cyklámenové v kombinaci s pastelovou zelenou, fialovo – šedé, nebo zvažte růžovo-zelenou či modro-stříbrnou barevnou kombinací. Vyzkoušejte ne zcela typické kombinace nebo ozvláštněte tradiční barvy přidáním netradičního odstínu. Nezapomínejte, že k oslavě prvních narozenin patří neodmyslitelně také balóny.

 

                                                              7fa7ebf705be39d30a706a7435be8fce

 

Občerstvení

Výběr občerstvení závisí na tom, kdy oslavu naplánujete. Ideální je zorganizovat ji během dne a pro hosty připravit chutný oběd s dobrým dezertem a originální narozeninovým dortem. Pokud nechcete chystat rodinný oběd, připravte příjemné rodinné odpoledne s dobrými jednohubkami, sladkými koláči, a vyzkoušet můžete i velmi populární slané koláče. Narozeninová dort by neměla chybět ani na takové oslavě. Při výběru dortu se ubírejte zejména směrem, který mají v oblibě oslavující. Chcete-li jít ruku v ruce s nejnovějšími trendy, určitě byste měli zapomenout na velké marcipánové dorty. Momentálně letí jednoduché dortu zdobené čerstvým ovocem a jedlými květy. Určitě by na ní neměly chybět ani svíčky.

 

                                                                                                 148-Baby-First-Smash_Birthday-Cake-500x333

 

Ať už se rozhodnete zorganizovat a připravit jakoukoliv oslavu prvních narozenin pro vašeho potomka, nezapomeňte to všechno pořádně zdokumentovat. O pár let později se vám za to určitě poděkuje.